Blog

Bijna een maand voorbij

13-09-2012 12:40

Heee allemaal,

 

Ik zit nu in de les Accounting en moet eigenlijk opletten maar ik heb niet zoveel tijd om mijn blog bij te houden.
Allereerst, het gaat super met me, het is hier gezellig hier met alle jongens en meiden op school. Het voetballen gaat ook goed, mijn enkels zijn
wel al 2 weken opegzwollen dus ik hoop dat het snel over gaat. Eergister (dinsdag 11 sep.) hebben we gewonnen met 6-1 van Bremerton. Hoe blij we waren!! :)

Vorig weekend was mijn eerste footballwedstrijd op school. De jongens hebben verloren maar super goed gespeeld. Ik was daar met Marina (meisje uit Brazilie) en met Lena (meisje uit Noorwegen). Hardstikke gezellig. Zaterdagavond hebben we een ''sleepover'' gehad bij Marina met haar gastgezin.

Afgelopen zondag was de eerste orientatie met alle exchange students bij Jodi (mijn coordinator) thuis. Er waren 28 studenten van over de hele wereld!! Het was leuk om hun verhalen te horen over hoe hun gastgezin is etc. Met hun zal ik komend jaar ook veel optrekken, 2x per maand hebben we een trip naar een stad in Washington (meestal Seattle).

Ik ben trouwens al in Seattle geweest en het is groooot!!! Ik geloof dat het de grootse stad van Wasshington is.
Aankomende zaterdag heb ik mijn eerste bruiloft van een meisje uit de familie. Heeeel veel zin in! Zondag ga ik met Cami (gastmoeder) even naar Silverdale mall om te kijken voor kleren enzo.

Verder is school best saai, de lessen maar mijn medestudenten zijn hardstikke aardig. Iedereen vind het hardstikke interessant dat ik uit een ander land kom dus krijg daarom best wel wat aandacht :)

Een leuk weetje voor de meiden die me volgen... de jongens vallen tegen hier :P Al zijn er wel wat leuke gespot (A)

Ook nog leuk om te weten is dat elke ochtend moet de hele klas opstaan en zo'n vage tekst opzeggen dat staat voor amerika en hun trots voor hun land. Zoiets als wij het wilhelmus hebben maar dat niet elke dag opzeggen ;) Ik moet ook gewoon mee opstaan maar hoef het niet mee te zeggen omdat ik niet hier vandaan kom. Het wilhelmus is trouwens veel mooier haha.

Ik ga maar weer gauw opletten want ik moet hier wel goede punten halen :P

 

Heel erg leuk trouwens dat zoveel mensen me volgen en interesse tonen!!

Groetjes en kusjes vanuit Amerikaaa

 

Milou

1e week

26-08-2012 17:46

En de eerste week zit er bijna op! Ik kan het niet anders dan geweldig noemen :)
Ik ben naar een drive-in geweest, een buitenbioscoop waar je in de auto zit en de film kijkt, samen met Lena en Josefina (2 andere exchange students).
Ik ben ook samen met Lena (meisje uit Noorwegen) gaan shoppen in Tacoma Mall. Nog geen jurk voor homecoming gevonden maar dat is een goed excuus om nog een keer naar het winkelcentrum te gaan! Lena is hier al blijven slapen, wat super gezellig was. Het is fijn om hier een vriendin te hebben. Zeker omdat alles hetzelfde meemaakt als mij. Ook zij mist haar familie en vriendinnen dus het is goed om daarover te kunnen praten. Gisteravond zaten Daulton en Bill facebookstatussen in het Nederlands en Noors op te lezen... het was de eerste x hier dat ik zo hard heb moeten lachen! Kreeg er tranen van in m'n ogen :p Vandaag zouden we eigenlijk naar motorcross gaan kijken maar dat ging niet door dus zijn we naar Silverdale (stad) geweest. Daulton moest wat schoolspullen hebben. Morgen gaan ik en Bil kijken of we eindelijk mijn pinpas aan het werk krijgen.. de rest van de week heb ik elke dag voetbaltraining. Dinsdag heb ik orientatie voor exchange students op North Mason High (school) en 's avonds ga ik naar de film met Lena. Vrijdag ga ik mee naar de oom van Daulton en daar zal ik heel wat familieleden ontmoeten. Zaterdag gaan we naar een Baseball wedstrijd, daar heeft Bill kaartjes voor gehaald en we kunnen handtekeningen vragen en met ze op de foto... ^^ Zondag gaan Lena, Bill, Daulton en ik jetskien in het Hood Canal wat hier vlakbij is. Een vriend van Bill heeft jetski's. We mogen ook zelf gaan sturen dus dat wordt super!

 

Verder gaat het met mij super! Ik mis Nederland wel hoor! Cami (gastmoeder) heeft speciaal voor mij oranje bloemen gekocht voor in mn kamer :)
Ze een echt een hele lieve vrouw. Ze behandeld me echt alsof ik haar eigen dochter ben dus dat is wel schattig. Over een weekje (of 2) zal ik weer een berichtje posten! Je kan me natuurlijk ook altijd op facebook volgen :)
 

Lovesssss

Milou

Eerste dagje

22-08-2012 04:03

Menn het is hier groot!! Dat is het eerste wat me opviel, de familie is heel aardig en ik kan goed opschieten met het zoontje. Vandaag zijn we even naar north mason high school gweest om me in te schrijven voor het voetbal! Verder zijn we even naar een 1dollar shop geweest waar alles voor $1 te koop was. Lekker shoppen is dat! Morgen ga k mn voetbaloutfit uitzoeken en mn vakken kiezen! Ik vermaak me hier dus wel!

Eerste blog

16-08-2012 19:55

Maandag 20 aug. vertrek ik om 14:00 van schiphol. Aan het einde van deze eerste week zal ik jullie op de hoogte stellen!

<< 1 | 2

Trefwoorden

De lijst van tags is leeg.